Το Y HOTEL έτοιμο για τον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 13 & 14/11, 2021

the-y-hotel-marathon2
ESPA Banner

 

Κάθε 2η Κυριακή του Νοεμβρίου, στην Αθήνα λαμβάνει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα σε κύρος, συμμετοχή και υποστήριξη αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς: ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας (ΑΜΑ).

Ο Μαραθώνιος θεσπίστηκε σε ανάμνηση της πορείας του αγγελιοφόρου που διέσχισε περισσότερα από 40 χιλιόμετρα για να αναγγείλει στην Αθήνα το νέο της νίκης επί των Περσών, λίγο προτού ξεψυχήσει από την εξάντληση, το 490 π.Χ.

Για το ποιος ήταν ο αγγελιοφόρος αυτός –ή ημεροδρόμος, όπως λεγόταν ο υπεύθυνος για την επικοινωνία των στρατευμάτων με τον υπόλοιπο κόσμο– οι μελετητές της ιστορίας δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο βέβαιο συμπέρασμα. Θέρσιππος, Ευκλής και Φιλιππίδης/Φειδιππίδης είναι τα κυρίαρχα ονόματα που «διεκδικούν» τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ιστορικό αυτό γεγονός.

Όπως και να έχει, το ηρωικό εκείνο κατόρθωμα που επιτεύχθηκε πριν από δυόμιση περίπου χιλιετίες αποτέλεσε τη βάση για την εισαγωγή του αγωνίσματος στο ολυμπιακό πρόγραμμα το 1896, έπειτα από εισήγηση του καθηγητή Michel Bréal, φίλου του Πιέρ ντε Κουμπερτέν.

Ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου. Οι αγώνες στους οποίους θα λάβουν μέρος οι δρομείς είναι ο Μαραθώνιος, το Δυναμικό Βάδισμα, ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμ και ο Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών στο Y Hotel

Το Y Hotel είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλητές που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο, καλεσμένους της διοργάνωσης, καθώς και όποιον επιθυμεί απλώς να έλθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τους αγώνες και να βιώσει από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Στην Κηφισιά, το πιο αριστοκρατικό προάστιο της Αθήνας, το ξενοδοχείο προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία και μια ποικιλία υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να παρέχουν το μέγιστο επίπεδο άνεσης. Για τις ανάγκες των αθλητών, το πρωινό θα είναι ειδικά διαμορφωμένο με υγιεινές και δυναμωτικές επιλογές.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, καλέστε στο 210 801 8495, ή δείτε εδώ

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401810901304.
Through your eyes

Share your own experiences with

#theyhotel

REGISTER ONLINE