×

Καλωσορίσατε!

Στην Κηφισιά, μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αθήνας, δημιουργήσαμε για εσάς ένα μικρό ξενοδοχείο πολυτελείας που ξεχωρίζει για το εξαιρετικό στιλ, την αξεπέραστη κομψότητα και ένα μοναδικό αίσθημα οικειότητας. Το Y Hotel είναι το νέο ξενοδοχείο σας στην Αθήνα. Εδώ, στο επίκεντρο της φιλοξενίας, βρίσκεστε εσείς! Το Y Hotel βραβεύτηκε με το 2017 TripAdvisor Certificate of Excellence!! Με αυτό το βραβείο κύρους τo Υ Hotel τοποθετείται στο top – performing 10% των τουριστικών επιχειρήσεων παγκοσμίως!

×
 • Enjoy a weekend break at The Y Hotel!

  Είτε επισκεφτείτε την Κηφισιά για ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένεια σας είτε για ένα σύντομο ταξίδι με τους φίλους σας, το κομψό ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Κηφισιάς είναι ιδανικό για εσάς.

  Για περισσότερες πληροφορίες και τις ειδικές τιμές μας για το Σαββατοκύριακο, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8018495 ή στο administration@theyhotel.gr

  read more
 • Οικογενειακές Εξορμήσεις στην Αθήνα!

  Στο Υ Hotel τα οικογενειακά μας δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν μια οικογένεια με δυο ενήλικες και δυο παιδιά είναι ιδανικά για τις εξορμήσεις σας στην Αθήνα!

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8018495 ή στο administration@theyhotel.gr .

  read more
 • Ειδικές προσφορές για όλους τους συμμετέχοντες & τους διοργανωτές των τρέχοντων εκθέσεων

  Στο The Y Hotel υπάρχουν ειδικές προσφορές για όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές των τρέχοντων εκθέσεων.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.801.8495 ή στο administration@theYhotel.gr.

  read more